Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 18:23

Νέος τρόπος παρουσίασης χρωμάτων TEXAA: hyper-nuancier

Ένα ευέλικτο και λειτουργικό εργαλείο, ιδανικό για την παρουσιάση των χρωμάτων της TEXAA στο πλαίσιο μίας συνάντησης, που δίνει τη δυνατότητα με πολύ εύκολο τρόπο να συνδυάζονται τα χρώματα μεταξύ τους.

IMG 0253

Το 2020 ήταν μία χρονιά ορόσημο για την Texaa, καθώς κυκλοφόρησε τη νέα πολύχρωμη σειρά χρωμάτων, που σχεδιάστηκε από την αρχιτέκτονα και χρωματολόγο Christine Bernos. Αυτή ήταν η αφορμή για μία αναζήτηση για τον τρόπο παρουσίασης των χρωμάτων αυτών, που κατέληξε στην κατασκευή του hyper-nuancier, ενός εργαλείου παρουσίασης των χρωμάτων Aeria, που αναπτύχθηκε ειδικά για να δείξει τον πλούτο των χρωμάτων αλλά και την τεχνογνωσία της Texaa κατά τη διάρκεια των συναντήσεων με πελάτες.

Ακολουθώντας την αρχή ενός χρωματικού κύκλου, αυτός ο κυλινδρικός χρωματικός χάρτης επιτρέπει τον συσχετισμό των χρωμάτων και δείχνει πώς συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους. Κάθε δείγμα του χρωματολογίου Aeria είναι διπλωμένο για να αναδειχθεί με τον καλύτερο τρόπο πώς το πλέγμα παίρνει φως, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την αντίληψή μας για τις σκιάσεις. Τα δικτυωτά υφάσματα αναδιπλωμένα και δεμένα μεταξύ τους σχηματίζουν ένα τρισδιάστατο χρωματολόγιο και φυλάσσονται σε μία θήκη, ειδικά κατασκευασμένη, έπίσης από την Texaa, για να τα προστατεύει. 

Σημαντικό: Το hyper-nuancier έχει σχεδιαστεί ως συμπληρωματικό εργαλείο παρουσίασης και δεν αντικαθιστά το δείγμα για τον πελάτη.

Επικοινωνήστε με την Mipeco

Όνομα:
E-mail:

Το μήνυμα σας:

MIPECO ADVANCED BUILDING SOLUTIONS

  • Η MIPECO ιδρύθηκε το 1992 από την αρχιτέκτονα-μηχανικό Ειρήνη Τσιάκκα, η οποία και διευθύνει την εταιρεία μέχρι σήμερα.

    Διαβάστε περισσότερα...

Έδρα

Σουλίου 6 (πρώην 55), 19002 Παιανία
πίσω από το Εκθεσιακό Μεσογειακό Κέντρο M.E.C.,
ΕΞΟΔΟΣ 17 Κάντζα Αττικής Οδού

email: mipeco@mipeco.gr

 +30 210 6644611

 +30 210 6643825

 

© 2021 MIPECO ΕΜΠΟΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε.