ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ – ΚΟΛΛΕΣ – ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ – ΚΟΛΛΕΣ – ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΗ

Η οικοδομική δραστηριότητα της σύγχρονης εποχής επιβάλλει λύσεις ποιοτικές και ανθεκτικές. Η εξέλιξη της τεχνολογίας των υλικών δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες στον αρχιτέκτονα, μηχανικό, κατασκευαστή και ιδιώτη, που εμπλέκονται στην κατασκευή, για λύσεις ποιοτικές και ανθεκτικές στο χρόνο.
Στη χώρα μας αναπτύσσεται συνεχώς ο τομέας της ανακαίνισης, ανακατασκευής και συντήρησης των κτηρίων. Οι ανάγκες που προκύπτουν από την παλαιότητα των κατασκευών μπορεί να είναι απλές και αντιμετωπίσιμες, όμως συχνές είναι οι περιπτώσεις κακοτεχνιών και άλλων πιο σύνθετων οικοδομικών θεμάτων που απαιτούν λύσεις πολύπλοκες και κατάλληλη επιλογή δομικών υλικών όπως π.χ. επισκευαστικών και στεγανωτικών ή σφραγιστικών προϊόντων.
Οι κόλλες, τα επισκευαστικά και τσιμεντοειδή κονιάματα, οι αρμόστοκοι, τα σφραγιστικά, αλλά και ειδικότερα οι ρητίνες, οι εποξειδικές και πολυουρεθανικές βαφές, ακόμα και οι σιλικόνες βρίσκουν πλήθος εφαρμογών σε μια οικοδομή και συμβάλλουν σημαντικά στη συνολική ποιότητα της κατασκευής. Η χρησιμότητά τους καλύτπει όλο το φάσμα της οικοδομικής δραστηριότητας και θα πρέπει η επιλογή τους να γίνεται με ποιοτικά κριτήρια, βάσει συγκεκριμένων τεχνικών χαρακτηριστικών και προδιαγραφών.
Η MIPECO προσφέρει όλη τη γκάμα των παραπάνω προϊόντων σε συνεργασία με τον κορυφαίο ιταλικό οίκο MAPEI.

Επικοινωνήστε με την Mipeco

Όνομα:
E-mail:

Το μήνυμα σας:

MIPECO Advanced Building Solutions

Η MIPECO ιδρύθηκε το 1992 από την αρχιτέκτονα-μηχανικό Ειρήνη Τσιάκκα, η οποία και διευθύνει την εταιρεία μέχρι σήμερα. Μάθετε Περισσότερα.

Έδρα

Σουλίου 6 (πρώην 55), 19002 Παιανία
πίσω από το Εκθεσιακό Μεσογειακό Κέντρο M.E.C.,
ΕΞΟΔΟΣ 17 Κάντζα Αττικής Οδού

email: mipeco@mipeco.gr

 +30 210 6644611

 +30 210 6643825

 

Εγγραφή στο Newsletter

newsletter2Παραλάβετε νέα και ειδικές προσφορές για συνεργάτες της MIPECO καθώς και κάθε νέο κατάλογο.

 subscribe btn

Social Media

icon facebook

icon linkedin

© 2023 MIPECO ΕΜΠΟΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε.
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 000773301000