TEXDECOR (Wall Coverings)

TEXDECOR (Wall Coverings)

Ένας τέλειος συνδυασμός αισθητικής και ακουστικής απόδοσης μειώνοντας αισθητά την αντανάκλαση του ήχου, προσδίδοντας στους χώρους σας μια γλυκιά αίσθηση ήχου, ζεστή ατμόσφαιρα και προσεγμένα φινιρίσματα. Και όλα αυτά σε μία εφαρμογή. Πρόκειται για μία οικονομική λύση με πρωτότυπες υφές και υπέροχα χρώματα. Είναι κατάλληλα για:

  • επαγγελματικούς χώρους: χώροι συναθροίσεων, εστιατόρια, γραφεία, αίθουσες συνεδριάσεων, ξενοδοχεία, φουαγιέ, κοινόχρηστοι χώροι, παιδικά δωμάτια, μέλαθρα ευγηρίας, κ.α.
  • ιδιωτικούς χώρους: καθιστικά, home cinema, playrooms, σκάλες, παιδικά δωμάτια κ.α.

Η TEXDECOR διαθέτει δύο σειρές:

  • ACOUSTIC 0.3
  • ACOUSTIC 0.7

Η  σειρά ACOUSTIC 0.3 αποτελείται από ταπετσαρίες με aw από 0.15 έως 0.3, προσφέρει ηχοαπορροφητικές ταπετσαρίες, πρακτικές, ελκυστικές και εύκολες στην τοποθέτηση. Προσφέρει ικανοποιητικές λύσεις με μεγάλη γκάμα χρωμάτων, φινιρισμάτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε χώρο, περιβάλλον και οικονομικώς αποδεκτό. Oι υφασμάτινες ταπετσαρίες διαθέτουν ένα υπέροχο τελείωμα, που δημιουργεί ζεστασιά, φινέτσα και ατμόσφαιρα στο χώρο. Τα υφάσματα είναι ανθεκτικά, όμορφα με ακουστική απόδοση εξαιρετική, για λύσεις που αντέχουν στο χρόνο.

Η σειρά  ACOUSTIC 0.7 αποτελείται από ταπετσαρίες με aw από 0.25 έως 0.55 και ακουστικά πανέλα μονής όψης με aw 1. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε αρχιτεκτονική απαίτηση σε συνδυασμό με ακουστική απόδοση. Οι λύσεις που προσφέρει μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε χώρο. Προσφέρεται μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων που μπορούν ακόμη και να συνδυαστούν μεταξύ τους. 

Επικοινωνήστε με την Mipeco

Όνομα:
E-mail:

Το μήνυμα σας:

MIPECO Advanced Building Solutions

Η MIPECO ιδρύθηκε το 1992 από την αρχιτέκτονα-μηχανικό Ειρήνη Τσιάκκα, η οποία και διευθύνει την εταιρεία μέχρι σήμερα. Μάθετε Περισσότερα.

Έδρα

Σουλίου 6 (πρώην 55), 19002 Παιανία
πίσω από το Εκθεσιακό Μεσογειακό Κέντρο M.E.C.,
ΕΞΟΔΟΣ 17 Κάντζα Αττικής Οδού

email: mipeco@mipeco.gr

 +30 210 6644611

 +30 210 6643825

 

Εγγραφή στο Newsletter

newsletter2Παραλάβετε νέα και ειδικές προσφορές για συνεργάτες της MIPECO καθώς και κάθε νέο κατάλογο.

 subscribe btn

Social Media

icon facebook

icon linkedin

© 2023 MIPECO ΕΜΠΟΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε.
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 000773301000