ΕΠΙΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΕΓΩΝ

ΕΠΙΚΑΛΥΨΕΙΣ  ΣΤΕΓΩΝ

Η επιστέγαση αποτελεί έναν από τους πιο κρίσιμους τομείς ενός κτιρίου καθώς πρέπει να συνδυάζει αισθητική, αντοχή, θερμομόνωση, υγρομόνωση, στεγάνωση και διαπνοή. Για αυτό, η MIPECO αντιπροσωπεύει, προτείνει και προωθεί ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η παγκόσμια αγορά στις επικαλύψεις στεγών.

Υλικά των μεγαλύτερων Οίκων του εξωτερικού, όπως ο χαλκός, ο τιτανιούχος ψευδάργυρος και το μεταλλικό κεραμίδι με φυσική ψηφίδα πέτρας θεωρούνται ως οι πλέον ενδεδειγμένες λύσεις για την επιστέγαση όχι μόνο κατοικιών αλλά ακόμη και μεγάλων, σύνθετων κτιριακών έργων.

Τα πιο πάνω υλικά δεν απαιτούν συντήρηση, έχουν υψηλές αντοχές στο χιόνι, τις ανεμοπιέσεις και τον παγετό ενώ παράλληλα προσφέρουν αισθητικό αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους επιτρέπουν μάλιστα τη δημιουργία στεγών με πολύ μικρή κλίση (έως και 5%).

Ο πατιναρισμένος χαλκός και ο τιτανιούχος ψευδάργυρος μπορούν να δώσουν λύσεις και στις πιο δύσκολες κατασκευαστικά περιπτώσεις. Η επικάλυψη στεγών με τα παραπάνω μέταλλα, σε συνδυασμό με τη διάθεση χρωματολογίου σε διάφορες πατίνες και τη δημιουργία από το ίδιο μέταλλο στοιχείων όπως μετώπες, κορφιάδες, νεροσταλάκτες, λούκια και υδρορροές προσφέρει εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα που συχνά “κλέβει την παράσταση” όσον αφορά την αρχιτεκτονική του κτιρίου!

Επίσης, το μεταλλικό κεραμίδι με φυσική ψηφίδα πέτρας αποτελεί μια άριστη επιλογή επιστέγασης, αφού συνδυάζει την υψηλή αντοχή με την ιδιαίτερη αισθητική ενός φυσικού υλικού (ψηφίδα πέτρας). Τέλος, το μικρό του βάρος σε σχέση με το κλασικό κεραμίδι καθώς και τα χαμηλό του κόστος, το καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή ως υλικό επικάλυψης στεγών.

Επικοινωνήστε με την Mipeco

Όνομα:
E-mail:

Το μήνυμα σας:

MIPECO Advanced Building Solutions

Η MIPECO ιδρύθηκε το 1992 από την αρχιτέκτονα-μηχανικό Ειρήνη Τσιάκκα, η οποία και διευθύνει την εταιρεία μέχρι σήμερα. Μάθετε Περισσότερα.

Έδρα

Σουλίου 6 (πρώην 55), 19002 Παιανία
πίσω από το Εκθεσιακό Μεσογειακό Κέντρο M.E.C.,
ΕΞΟΔΟΣ 17 Κάντζα Αττικής Οδού

email: mipeco@mipeco.gr

 +30 210 6644611

 +30 210 6643825

 

Εγγραφή στο Newsletter

newsletter2Παραλάβετε νέα και ειδικές προσφορές για συνεργάτες της MIPECO καθώς και κάθε νέο κατάλογο.

 subscribe btn

Social Media

icon facebook

icon linkedin

© 2023 MIPECO ΕΜΠΟΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε.
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 000773301000