Τα Νέα της Mipeco

Ένα ευέλικτο και λειτουργικό εργαλείο, ιδανικό για την παρουσιάση των χρωμάτων της TEXAA στο πλαίσιο μίας συνάντησης, που δίνει τη δυνατότητα με πολύ εύκολο τρόπο να συνδυάζονται τα χρώματα μεταξύ τους.

IMG 0253

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη νέα μας συνεργασία με τη γερμανική εταιρεία VOGL και να σας ενημερώσουμε για τα νέα μας προϊόντα!

Ηχοαπορροφητικός σοβάς VoglToptec

Οροφές ακουστικού σχεδιασμού VoglFuge

Μια σύντομη ματιά στα νέα προϊόντα της STYLA:

Αντιβακτηριακό φινίρισμα

Νέα τυπωμένα φύλλα κάλυψης τοίχου - Νέο χρώμα cream 901

Νέος χειρολισθήρας AHL.40 - Νέος χειρολισθήρας WHL.40 - Νέος χειρολισθήρας HWS.34

styla logo

Η MIPECO προτείνει τις γυψοσανίδες NDA Akustik - Gips art.2 για εγγυημένα μεγάλο βαθμό ηχομείωσης

20200116 124521

Ηχοαπορροφητικά Isotek Baffles σε βιβλιοθήκη σχολείου

20200720 120003

Η MIPECO πηγαίνει διακοπές!

Τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά από 13 έως 23 Αυγούστου.

Σας ευχόμαστε καλή ξεκούραση!!

hollidays

Έκθεση: SHARE ATHENS 2019
Ημερομηνία: Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019
Ομιλήτρια: Ειρήνη Τσιάκκα
Παρουσίαση: SHADE & SHAPE
Κατεβάστε την παρουσίαση

View the embedded image gallery online at:
https://www.mipeco.gr/el/ta-nea-mas#sigProIdd1bb9fbc06
 

Ο νέος κατάλογος προϊόντων της MIPECO για το έτος 2018 είναι εδώ! Σε ένα καλαίσθητο και ποιοτικό έντυπο 48 σελίδων, σας καλούμε να ανακαλύψετε τα πιο ποιοτικά προϊόντα σε επενδύσεις όψεων, επιστεγάσεις, ηλιοσωλήνες – διαφώτιστους θόλους, ηχοαπορρόφηση και ηχομόνωση, διαχωριστικά WC, προστατευτικά τοίχων, δάπεδα και γενικά δομικά υλικά.

Στη MIPECO κλείνουμε τα 26 μας και νιώθουμε… πιο νέοι από ποτέ! Σε αυτό το τέταρτο του αιώνα, σίγουρα, πολλά έχουν αλλάξει, τόσο στον κόσμο γύρω μας, όσο και στον τρόπο που η τεχνολογία έχει μπει πλέον στη ζωή μας σε καθημερινή βάση.

Η νέα μας ιστοσελίδα είναι πια γεγονός! Πιο αναλυτική και εκτεταμένη από ποτέ, η νέα μας ιστοσελίδα (πάντοτε στο γνωστό σας www.mipeco.gr) είναι πλέον πραγματικότητα και σας ενημερώνει αναλυτικά για τους δεκάδες προμηθευτές μας παγκοσμίας κλάσης και τα νέα υλικά που κάνουν τη διαφορά στη σύγχρονη δόμηση. 

Η παέμορφη Πάφος, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017, σύντομα θα είναι περήφανη για ένα ακόμη στολίδι: το μεταμορφωμένο και πλήρως ανακαινισμένο Μαρκίδειο Θέατρο στην καρδιά της πόλης! Η συνεισφορά της MIPECO, μεγάλη και σημαντική. 

Το χάνι του Ιμπραήμ στην Πάφο, ένα από τα έργα που προγραμματίστηκαν στο πλαίσιο του Πάφος – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2017 ολοκληρώθηκε και κέρδισε τους επισκέπτες από την πρώτη μέρα. 

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της Βιβλιοθήκης – Κέντρου Πληροφόρησης “Στέλιος Ιωάννου” μέσα στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην Κύπρο.

Η εταιρεία VMZINC, παγκόσμιος ηγέτης στα προϊόντα τιτανιούχου ψευδάργυρου γιορτάζει φέτος τα 180 χρόνια της μακριάς ιστορίας της που ξεκίνησε το 1837.

Η MIPECO ανέλαβε την επένδυση του νέου, υπερσύγχρονου επιβατικού σταθμού στο λιμάνι Λεμεσού με πανέλα τιτανιούχου ψευδάργυρου VMZINC.

H MIPECO ανέλαβε την τοποθέτηση ηλιοσωλήνων Monodraught στις αποθήκες της γνωστής αυστριακής εταιρείας εξαρτημάτων Blum στην Παιανία. Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακό… και φωτεινό!

Η MIPECO ανέλαβε την τοποθέτηση διαχωριστικών χώρων υγιεινής –WC σε όλα τα δημόσια σχολεία μέσα από προγράμματα ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα).

Επικοινωνήστε με την Mipeco

Όνομα:
E-mail:

Το μήνυμα σας:

MIPECO ADVANCED BUILDING SOLUTIONS

  • Η MIPECO ιδρύθηκε το 1992 από την αρχιτέκτονα-μηχανικό Ειρήνη Τσιάκκα, η οποία και διευθύνει την εταιρεία μέχρι σήμερα.

    Διαβάστε περισσότερα...

Έδρα

Σουλίου 6 (πρώην 55), 19002 Παιανία
πίσω από το Εκθεσιακό Μεσογειακό Κέντρο M.E.C.,
ΕΞΟΔΟΣ 17 Κάντζα Αττικής Οδού

email: mipeco@mipeco.gr

 +30 210 6644611

 +30 210 6643825

 

© 2021 MIPECO ΕΜΠΟΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε.