Τα Νέα της Mipeco

Η MIPECO πηγαίνει διακοπές!

Τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά από 13 έως 23 Αυγούστου.

Σας ευχόμαστε καλή ξεκούραση!!

hollidays

Έκθεση: SHARE ATHENS 2019
Ημερομηνία: Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019
Ομιλήτρια: Ειρήνη Τσιάκκα
Παρουσίαση: SHADE & SHAPE
Κατεβάστε την παρουσίαση

View the embedded image gallery online at:
https://www.mipeco.gr/el/ta-nea-mas#sigProIdd1bb9fbc06
 

Ο νέος κατάλογος προϊόντων της MIPECO για το έτος 2018 είναι εδώ! Σε ένα καλαίσθητο και ποιοτικό έντυπο 48 σελίδων, σας καλούμε να ανακαλύψετε τα πιο ποιοτικά προϊόντα σε επενδύσεις όψεων, επιστεγάσεις, ηλιοσωλήνες – διαφώτιστους θόλους, ηχοαπορρόφηση και ηχομόνωση, διαχωριστικά WC, προστατευτικά τοίχων, δάπεδα και γενικά δομικά υλικά.

Στη MIPECO κλείνουμε τα 26 μας και νιώθουμε… πιο νέοι από ποτέ! Σε αυτό το τέταρτο του αιώνα, σίγουρα, πολλά έχουν αλλάξει, τόσο στον κόσμο γύρω μας, όσο και στον τρόπο που η τεχνολογία έχει μπει πλέον στη ζωή μας σε καθημερινή βάση.

Η νέα μας ιστοσελίδα είναι πια γεγονός! Πιο αναλυτική και εκτεταμένη από ποτέ, η νέα μας ιστοσελίδα (πάντοτε στο γνωστό σας www.mipeco.gr) είναι πλέον πραγματικότητα και σας ενημερώνει αναλυτικά για τους δεκάδες προμηθευτές μας παγκοσμίας κλάσης και τα νέα υλικά που κάνουν τη διαφορά στη σύγχρονη δόμηση. 

Η παέμορφη Πάφος, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017, σύντομα θα είναι περήφανη για ένα ακόμη στολίδι: το μεταμορφωμένο και πλήρως ανακαινισμένο Μαρκίδειο Θέατρο στην καρδιά της πόλης! Η συνεισφορά της MIPECO, μεγάλη και σημαντική. 

Το χάνι του Ιμπραήμ στην Πάφο, ένα από τα έργα που προγραμματίστηκαν στο πλαίσιο του Πάφος – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2017 ολοκληρώθηκε και κέρδισε τους επισκέπτες από την πρώτη μέρα. 

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της Βιβλιοθήκης – Κέντρου Πληροφόρησης “Στέλιος Ιωάννου” μέσα στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην Κύπρο.

Η εταιρεία VMZINC, παγκόσμιος ηγέτης στα προϊόντα τιτανιούχου ψευδάργυρου γιορτάζει φέτος τα 180 χρόνια της μακριάς ιστορίας της που ξεκίνησε το 1837.

Η MIPECO ανέλαβε την επένδυση του νέου, υπερσύγχρονου επιβατικού σταθμού στο λιμάνι Λεμεσού με πανέλα τιτανιούχου ψευδάργυρου VMZINC.

H MIPECO ανέλαβε την τοποθέτηση ηλιοσωλήνων Monodraught στις αποθήκες της γνωστής αυστριακής εταιρείας εξαρτημάτων Blum στην Παιανία. Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακό… και φωτεινό!

Η MIPECO ανέλαβε την τοποθέτηση διαχωριστικών χώρων υγιεινής –WC σε όλα τα δημόσια σχολεία μέσα από προγράμματα ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα).

Η MIPECO ανέλαβε την επένδυση μεγάλου μέρους των καταστημάτων ΑΒ BAΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ με πανέλα HPL TRESPA.

Επικοινωνήστε με την Mipeco

Όνομα:
E-mail:

Το μήνυμα σας:

MIPECO ADVANCED BUILDING SOLUTIONS

  • Η MIPECO ιδρύθηκε το 1992 από την αρχιτέκτονα-μηχανικό Ειρήνη Τσιάκκα, η οποία και διευθύνει την εταιρεία μέχρι σήμερα.

    Διαβάστε περισσότερα...

Έδρα

Παιανία, Σουλίου 55,

email: mipeco@mipeco.gr

πίσω από το Εκθεσιακό Μεσογειακό Κέντρο M.E.C.,

ΕΞΟΔΟΣ 17 Κάντζα Αττικής Οδού

 +30 210 6644611

 +30 210 6643825

 

© 2020 MIPECO ΕΜΠΟΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε.