ΗΧΟΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ

ΗΧΟΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ

Δεν είναι λίγες οι φορές που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με κακή ποιότητα ήχου σε δημόσιους χώρους όπως μια αίθουσα εκδηλώσεων ή ένα εστιατόριο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το ενοχλητικό “βουητό” (αντήχηση) που δημιουργείται σε ψηλοτάβανους χώρους εστιατορίων, σχολείων, παιδικών σταθμών κλπ.

Για την αντιμετώπιση ανεπιθύμητων ακουστικών φαινομένων απαιτείται πάντοτε η σωστή εκτίμηση των παραγόντων που τα προκαλούν, ώστε να σχεδιαστεί η ενδεδειγμένη λύση ηχοαπορρόφησης ή ηχομόνωσης και να χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα υλικά.

Η MIPECO «ακούει» τις ανάγκες σας και προσφέρει πλήθος λύσεων στην επιλογή υλικών ηχοαπορρόφησης τόσο από τεχνικής πλευράς, που αποτελεί και το καθοριστικό σκέλος της επιλογής υλικού, όσο και από αισθητικής, που έχει ιδιαίτερη αξία και συμβάλλει στη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος.

Η MIPECO συνεργάζεται με τα κορυφαία ονόματα στον χώρο παγκοσμίως για να σας προσφέρει πάντα το καλύτερο: υφασμάτινες ηχοαπορροφητικές επενδύσεις (της εταιρίας TEXAA), ξύλινες ηχοαπορροφητικές ταπετσαρίες (των εταιριών IDEATEC, LIGNOKUSTIK), ηχοαπορροφητικές ταπετσαρίες (της εταιρίας TEXDECOR) και ηχοαπορροφητικοί σοβάδες (της εταιρίας BASWA) αποτελούν βασικές επιλογές υψηλής αισθητικής, που δίνουν την κατά περίπτωση επιθυμητή λύση.

Τη μεγάλη γκάμα υλικών ηχοαπορρόφησης που προσφέρει η MIPECO συμπληρώνουν πανέλα από πολυαιθυλένιο (της εταιρίας STRATOCELL) καθώς και αφρώδη υλικά (της εταιρίας MELAMINE FOAM) πολλά από τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε στούντιο μουσική.

Επικοινωνήστε με την Mipeco

Όνομα:
E-mail:

Το μήνυμα σας:

MIPECO Advanced Building Solutions

Η MIPECO ιδρύθηκε το 1992 από την αρχιτέκτονα-μηχανικό Ειρήνη Τσιάκκα, η οποία και διευθύνει την εταιρεία μέχρι σήμερα. Μάθετε Περισσότερα.

Έδρα

Σουλίου 6 (πρώην 55), 19002 Παιανία
πίσω από το Εκθεσιακό Μεσογειακό Κέντρο M.E.C.,
ΕΞΟΔΟΣ 17 Κάντζα Αττικής Οδού

email: mipeco@mipeco.gr

 +30 210 6644611

 +30 210 6643825

 

Εγγραφή στο Newsletter

newsletter2Παραλάβετε νέα και ειδικές προσφορές για συνεργάτες της MIPECO καθώς και κάθε νέο κατάλογο.

 subscribe btn

Social Media

icon facebook

icon linkedin

© 2023 MIPECO ΕΜΠΟΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε.
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 000773301000