Η MIPECO

Η MIPECO ιδρύθηκε το 1992 από την αρχιτέκτονα-μηχανικό Ειρήνη Τσιάκκα, η οποία και διευθύνει την εταιρεία μέχρι σήμερα.

Τα πρώτα γραφεία της εταιρίας ήταν στο Χαλάνδρι με τη χρονιά του 1998 να αποτελεί ορόσημο, καθώς η έδρα της MIPECO μεταφέρθηκε σε νέες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Παιανία.

Η MIPECO πάντα μπροστά στα δομικά υλικά από το ξεκίνημά της, ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ξεκίνησε τη συστηματική ενημέρωση μηχανικών, κατασκευαστών και συνεργείων για τη χρήση γωνιόκρανων και άλλων προφίλ της εταιρίας Catnic με σκοπό το καλύτερο φινίρισμα των σοβάδων. Ακόμα, η MIPECO πρώτη εισήγαγε τη χρήση του αντισενάζ με ενίσχυση της τοιχοποιίας με πλέγματα αντί του συμβατικού σενάζ.

Όμως, η MIPECO δεν σταμάτησε εκεί! Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η εταιρεία στράφηκε στην προώθηση και άλλων πρωτοποριακών και πιστοποιημένων υλικών του εξωτερικού, που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν λύσεις στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των αρχιτεκτόνων, ειδικά όσον αφορά υλικά αεριζόμενων προσόψεων, στέγης, ηχομονωτικά και ηχοαπορροφητικά κ.α.

Σήμερα, η MIPECO διαθέτει εκτεταμένο και οργανωμένο δίκτυο αντιπροσώπων που προωθεί τα υλικά της σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σε πείσμα δε των δύσκολων καιρών, η MIPECO με όπλα τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητά της συνεχίζει να αναπτύσσεται και να κοιτά το μέλλον με αισιοδοξία για αυτήν και τους συνεργάτες της.

Τέλος, μία σημαντική απόφαση που έχει πάρει η MIPECO τα τελευταία χρόνια, είναι η επιλογή εταιριών και υλικών πιστοποιημένων βάσει των πιο σύγχρονων περιβαλλοντικών προτύπων (LEED, BREEΑM, DGΝB κλπ) που οδηγούν στην αειφορία, στο σεβασμό στο περιβάλλον και σε ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές!

Επικοινωνήστε με την Mipeco

Όνομα:
E-mail:

Το μήνυμα σας:

MIPECO ADVANCED BUILDING SOLUTIONS

  • Η MIPECO ιδρύθηκε το 1992 από την αρχιτέκτονα-μηχανικό Ειρήνη Τσιάκκα, η οποία και διευθύνει την εταιρεία μέχρι σήμερα.

    Διαβάστε περισσότερα...

Έδρα

Παιανία, Σουλίου 55,

email: mipeco@mipeco.gr

πίσω από το Εκθεσιακό Μεσογειακό Κέντρο M.E.C.,

ΕΞΟΔΟΣ 17 Κάντζα Αττικής Οδού

 +30 210 6644611

 +30 210 6643825