ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΟΨΕΩΝ

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΟΨΕΩΝ

Στη σύγχρονη εποχή, ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός επενδύει ιδιαίτερα στις επενδύσεις όψεων θεωρώντας τις συχνά μέρος του αρχικού σχεδιασμού του κτιρίου αλλά και ενδεδειγμένη λύση σε περιπτώσεις ανακατασκευής ή ανακαίνισης εξωτερικών όψεων και πλαγιοκαλύψεων. Επιπλέον, τα πανέλα των επενδύσεων όψεων χρησιμοποιούνται ως τμηματικές παρεμβάσεις σε όψεις, στην επένδυση μπαλκονιών, τη δημιουργία περιφράξεων ή τη δημιουργία σκιάστρων και περσίδων.

Κάτι που είναι σημαντικό να γνωρίζουμε είναι ότι δεν απαιτείται καμία συντήρηση στα μοντέρνα υλικά των επενδύσεων όψεων! Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τις ξύλινες επενδύσεις όψεων για τις οποίες πλέον υπάρχει πληθώρα λύσεων σε πανέλα HPL (High Pressure Laminate) τόσο με τελική επιφάνεια από φυσικό καπλαμά ξύλου όσο και σε απομίμηση ξύλου με αρκετές επιλογές σε υφές και χρώματα.

Η MIPECO προσφέρει υλικά που κάνουν τη διαφορά στις επενδύσεις όψεων! Ενδεικτικά αναφέρουμε τον τιτανιούχο ψευδάργυρο (της εταιρίας VM ZINC), τον χαλκό (της εταιρίας AURUBIS), τους βακελίτες και τα πανέλα HPL (των εταιριών PARKLEX PRODEMATRESPA), τις κεραμικές πλάκες (της εταιρίας MOEDING) και τις έγχρωμες ινοπλισμένες τσιμεντοσανίδες (της εταιρίας EQUITONE).

Στη MIPECO δίνουμε ακόμη ιδιαίτερη σημασία στο σύστημα στήριξης των πανέλων επενδύσεων όψεων, το οποίο θα πρέπει να εξετάζεται κατά περίπτωση και να προσαρμόζεται στις ανάγκες της κάθε κατασκευής. Η επιλογή του κατάλληλου συστήματος στήριξης μιας αεριζόμενης επένδυσης όψης είναι σημαντική γιατί εξασφαλίζει την τεχνικά άριστη συμπεριφορά της όψης υπό οποιεσδήποτε συνθήκες προσφέροντας ασφάλεια και αντοχή σε βάθος χρόνου.

Η MIPECO συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους ξένους οίκους υλικών αεριζόμενων επενδύσεων όψεων – προσόψεων, προσφέροντας όχι μόνο ανθεκτικά και όμορφα υλικά, αλλά ολοκληρωμένα και πιστοποιημένα συστήματα με μεγάλη διάρκεια σε βάθος χρόνου, που δεν χρειάζονται συντήρηση. 

Επικοινωνήστε με την Mipeco

Όνομα:
E-mail:

Το μήνυμα σας:

MIPECO Advanced Building Solutions

Η MIPECO ιδρύθηκε το 1992 από την αρχιτέκτονα-μηχανικό Ειρήνη Τσιάκκα, η οποία και διευθύνει την εταιρεία μέχρι σήμερα. Μάθετε Περισσότερα.

Έδρα

Σουλίου 6 (πρώην 55), 19002 Παιανία
πίσω από το Εκθεσιακό Μεσογειακό Κέντρο M.E.C.,
ΕΞΟΔΟΣ 17 Κάντζα Αττικής Οδού

email: mipeco@mipeco.gr

 +30 210 6644611

 +30 210 6643825

 

Εγγραφή στο Newsletter

newsletter2Παραλάβετε νέα και ειδικές προσφορές για συνεργάτες της MIPECO καθώς και κάθε νέο κατάλογο.

 subscribe btn

Social Media

icon facebook

icon linkedin

© 2022 MIPECO ΕΜΠΟΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε.
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 000773301000