ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΤΟΙΧΩΝ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΤΟΙΧΩΝ

Τα προστατευτικά τοίχων είναι μια κατηγορία προϊόντων με σημαντικό ρόλο στα θέματα συντήρησης κτιριακών χώρων και κυρίως σε νοσοκομεία, κλινικές, γηροκομεία, παιδικούς σταθμούς κ.α. Ο ρόλος τους είναι ιδιαίτερα σημαντικός ως προς την προστασία των δομικών στοιχείων των χώρων για τους οποίους προορίζονται όπως π.χ. οι τοίχοι, οι γωνίες αλλά και οι πόρτες, τα έπιπλα κ.α.
Σημαντική είναι η επιλογή του σωστού τύπου προστατευτικών τοίχων αφού ανάλογα με τη χρήση του χώρου μπορεί να διαφοροποιηθεί και η ανάγκη για τις κατάλληλες αντοχές και τα ειδικά τεχνικά χαρακτηριστικά.
Η MIPECO διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων στον τομέα προστασίας των χώρων με φάσες προστασίας τοίχων και γωνιών κάθε είδους. Δίνεται η επιλογή ανάμεσα σε διαφορετικά υλικά, όπως uPVC, PC από πολυκαρβονικό υλικό, s/s ανοξείδωτα, ξύλινα, βαρέως τύπου από νεοπρένιο ή ανακυκλωμένο καουτσούκ, ενώ διαθέτει χρωματολόγια για όλες τις προτιμήσεις.

Επικοινωνήστε με την Mipeco

Όνομα:
E-mail:

Το μήνυμα σας:

MIPECO Advanced Building Solutions

Η MIPECO ιδρύθηκε το 1992 από την αρχιτέκτονα-μηχανικό Ειρήνη Τσιάκκα, η οποία και διευθύνει την εταιρεία μέχρι σήμερα. Μάθετε Περισσότερα.

Έδρα

Σουλίου 6 (πρώην 55), 19002 Παιανία
πίσω από το Εκθεσιακό Μεσογειακό Κέντρο M.E.C.,
ΕΞΟΔΟΣ 17 Κάντζα Αττικής Οδού

email: mipeco@mipeco.gr

 +30 210 6644611

 +30 210 6643825

 

Εγγραφή στο Newsletter

newsletter2Παραλάβετε νέα και ειδικές προσφορές για συνεργάτες της MIPECO καθώς και κάθε νέο κατάλογο.

 subscribe btn

Social Media

icon facebook

icon linkedin

© 2023 MIPECO ΕΜΠΟΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε.
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 000773301000