ΔΑΠΕΔΑ

ΔΑΠΕΔΑ

Το δομικό στοιχείο που επιβαρύνεται περισσότερο από κάθε άλλο από την καθημερινή χρήση ενός χώρου είναι το δάπεδο. Στη MIPECO γνωρίζουμε καλά ότι το δάπεδο αποτελεί ένα σύνθετο σύστημα υλικών υποβάθρου και στρώσεων επικάλυψης και για αυτό επιμένουμε και τονίζουμε ότι η σωστή επιλογή του δεν πρέπει να εξαντλείται στο υλικό της τελικής επίστρωσης.

Από τεχνικής άποψης η επιλογή του κατάλληλου υλικού υπαγορεύεται από τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του χώρου, ενώ πρέπει επίσης να ληφθούν υπόψη βασικά τεχνικά ζητήματα, όπως η ηχομόνωση και η απορρόφηση των κραδασμών, η σταθερότητα της κατασκευής και η ορθή συναρμογή με τα γειτονικά δομικά στοιχεία.

Τα δάπεδα στον κτιριακό τομέα και ιδιαίτερα στον χώρο της κατοικίας παρουσιάζουν πλέον μεγάλες δυνατότητες επιλογών, πέραν από την κλασική λύση που δίνει το ξύλινο, μασίφ, πάτωμα - παρκέ και το γνωστό και μη εξαιρετέο πλακάκι για τους υγρούς χώρους.

Η MIPECO προσφέρει λύσεις εσωτερικών δαπέδων για επαγγελματική χρήση, όπως δάπεδα προλουστραρισμένα με φυσικό καπλαμά ξύλου της εταιρίας PARKLEX με τεχνικά χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών και χρώματα, υφές και σχήματα για όλα τα γούστα.

Τέλος, ξεχωριστή κατηγορία αποτελούν τα χυτά δάπεδα με ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά που και αυτά περιλαμβάνονται στη γκάμα της MIPECO. Για παράδειγμα, αναφέρουμε τα βιομηχανικά ή εποξειδικά δάπεδα (της εταιρίας MAPEI).

Επικοινωνήστε με την Mipeco

Όνομα:
E-mail:

Το μήνυμα σας:

MIPECO Advanced Building Solutions

Η MIPECO ιδρύθηκε το 1992 από την αρχιτέκτονα-μηχανικό Ειρήνη Τσιάκκα, η οποία και διευθύνει την εταιρεία μέχρι σήμερα. Μάθετε Περισσότερα.

Έδρα

Σουλίου 6 (πρώην 55), 19002 Παιανία
πίσω από το Εκθεσιακό Μεσογειακό Κέντρο M.E.C.,
ΕΞΟΔΟΣ 17 Κάντζα Αττικής Οδού

email: mipeco@mipeco.gr

 +30 210 6644611

 +30 210 6643825

 

Εγγραφή στο Newsletter

newsletter2Παραλάβετε νέα και ειδικές προσφορές για συνεργάτες της MIPECO καθώς και κάθε νέο κατάλογο.

 subscribe btn

Social Media

icon facebook

icon linkedin

© 2023 MIPECO ΕΜΠΟΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε.
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 000773301000