ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ

ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ

Κατάλογος Υλικών

Ο ήχος, όπως τον βιώνουμε καθημερινά, είναι απόλυτα συνυφασμένος με την ποιότητα ζωής που απολαμβάνουμε. Ο σύγχρονος τρόπος διαβίωσης και εργασίας δημιουργεί υψηλές προσδοκίες και για αυτό, η επιστήμη του ήχου σε συνδυασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία των υλικών είναι περισσότερο από ποτέ απαραίτητες για την εφαρμογή των κατάλληλων ακουστικών λύσεων.

Πώς όμως ορίζουμε την ηχομόνωση; Πρόκειται για τον έλεγχο της μετάδοσης του ήχου που προέρχεται από κάποια εξωτερική πηγή. Αερόφερτοι και κτυπογενείς ήχοι όπως πχ τα αυτοκίνητα ή το τακούνι στο ξύλινο δάπεδο, υψηλών, μεσαίων και χαμηλών συχνοτήτων μπορούν να αποτελέσουν περιστασιακές ή μόνιμες πηγές ενόχλησης.

Ο ήχος μπορεί να μεταδοθεί μέσα από κάθε δομικό στοιχείο όπως είναι το δάπεδο και η τοιχοποιία, με διάφορους τρόπους. Ακόμη, πρέπει να τονίσουμε ότι υπάρχουν ήχοι διαφορετικών συχνοτήτων που κάνουν πολλές φορές πολύπλοκη την επιλογή του κατάλληλου ηχομονωτικού υλικού.

Η MIPECO δίνει… ηχηρή απάντηση σε όλες τις ηχομονωτικές ανάγκες! Διαθέτει στη γκάμα των προϊόντων της, ηχομονωτικά υλικά από ανακυκλωμένο ή συνθετικό καουτσούκ, πολυαιθυλένιο, ειδικά υλικά με εγκιβωτισμένη στρώση μολύβδου για την αντιμετώπιση μεγαλύτερου φάσματος συχνοτήτων καθώς επίσης και υλικά που συνδυάζουν την ηχομόνωση με τη θερμομόνωση.

Τα προϊόντα που προσφέρει η MIPECO διατίθενται σε ρολά ή φύλλα και σε διάφορες διαστάσεις και πάχη καλύπτοντας όλο το φάσμα των απαιτήσεων που υπάρχει στον τομέα της ηχομόνωσης κτιρίων.

Η MIPECO προσφέρει ηχομονωτικά υλικά από ανακυκλωμένο ή συνθετικό καουτσούκ, πολυαιθυλένιο, ειδικά υλικά με εγκιβωτισμένη στρώση μολύβδου για αντιμετώπιση μεγαλύτερου φάσματος συχνοτήτων και υλικά που συνδυάζουν ηχομόνωση με θερμομόνωση.

Επικοινωνήστε με την Mipeco

Όνομα:
E-mail:

Το μήνυμα σας:

MIPECO Advanced Building Solutions

Η MIPECO ιδρύθηκε το 1992 από την αρχιτέκτονα-μηχανικό Ειρήνη Τσιάκκα, η οποία και διευθύνει την εταιρεία μέχρι σήμερα. Μάθετε Περισσότερα.

Έδρα

Σουλίου 6 (πρώην 55), 19002 Παιανία
πίσω από το Εκθεσιακό Μεσογειακό Κέντρο M.E.C.,
ΕΞΟΔΟΣ 17 Κάντζα Αττικής Οδού

email: mipeco@mipeco.gr

 +30 210 6644611

 +30 210 6643825

 

Εγγραφή στο Newsletter

newsletter2Παραλάβετε νέα και ειδικές προσφορές για συνεργάτες της MIPECO καθώς και κάθε νέο κατάλογο.

 subscribe btn

Social Media

icon facebook

icon linkedin

© 2023 MIPECO ΕΜΠΟΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε.
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 000773301000