Πλεονεκτήματα

1

 

ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΟ

Τα κεραμίδια Gerard® είναι από τα πλέον ελαφριά στην αγορά. Είναι 7 φορές πιο ελαφριά από το συμβατικό πήλινο ή τσιμεντένιο κεραμίδι. Λιγότερο βάρος στη στέγη σημαίνει μικρότερο φορτίο στον φέροντα οργανισμό, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό σε σεισμογενής περιοχές. Επίσης είναι πιο εύκολο στην μεταφορά και στην τοποθέτησή τους χρειάζεται λιγότερο χρόνο.

 

 

2

ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ (χιόνι, αέρας, ανεμοστρόβιλος κλπ.)

Τα κεραμίδια GERARD® έχουν ένα μοναδικό οριζόντιο τρόπο στερέωσης.

Κάθε πανέλο κεραμιδιού καρφώνεται οριζόντια πάνω στις τεγίδες κάτι που μειώνει εξαιρετικά την πιθανότητα να σηκωθεί από τον αέρα, εξασφαλίζει σταθερότητα και ομαλή διαφυγή των ομβρίων.

 

Τα περισσότερα κεραμίδια καρφώνονται από πάνω κάθετα με κίνδυνο ανατροπής καθώς και η στερέωση των κεραμιδιών από πάνω ενέχει τον κίνδυνο οξείδωσης γύρω από τα καρφιά.

 

wind uplift 3


3

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΖΙ

Τα κεραμίδια Gerard® αντέχουν χωρίς καμία φθορά σε χαλάζι μέχρι και 30mm. Σε περίπτωση που το χαλάζι είναι τόσο ισχυρό με μπάλες μέχρι και 90mm, προκαλούνται φθορές αλλά δεν τρυπούν το κεραμίδι.

 

 

 

4

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ

Τα G.R.S. έχουν επιβεβαιωθεί σε όλες τις δυνατές και δύσκολες κλιματικές αλλαγές παντού σε όλο τον κόσμο όπου έχουν τοποθετηθεί. Η ψηφίδα πέτρας σε όλα τα κεραμίδια GERARD® είναι μία δυνατή επένδυση. Η αδρή επιφάνειά του, βοηθά το χιόνι να λιώσει φυσικά χωρίς να προκαλέσει ζημιές, δε γλιστρούν κομμάτια χιονιού με ό,τι κίνδυνο ενέχει αυτό χωρίς την ανάγκη τοποθέτησης προστατευτικών μπαρών για το χιόνι.

 

 


5

ΠΥΡΑΝΤΟΧΟ

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα των κεραμιδιών GERARD® είναι η μεγάλη αντοχή στη φωτιά και η στεγανότητά του εμποδίζει τη φωτιά να διεισδύσει μέσα στο σπίτι και στην κατάρρευση της ξύλινης υποδομής της στέγης. Το βάρος των κεραμιδιών είναι 7,0kg/m2, το 1/7 περίπου του βάρους ενός συμβατικού κεραμιδιού και η στήριξή του σε 8 σημεία μειώνουν την πιθανότητα κατάρρευσης. Είναι επίσης σύμφωνο με οικοδομικούς κανονισμούς πυραντίστασης.

 

 


6

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΘΟΡΥΒΟ

Ο θόρυβος της βροχής πάνω στη στέγη επηρεάζει τον κόσμο, διαφορετικά τον καθένα.

Τα κεραμίδια GERARD Roofing συγκριτικά με άλλα μεταλλικά κεραμίδια έχουν λίγη αντανάκλαση ήχου, διότι ο θόρυβος διαχέεται πάνω στις ψηφίδες πέτρας και δεν είναι ενοχλητικός.

 

 ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ

Η στέγη GERARD® είναι σχεδιασμένη να αερίζεται με ανοικτό σύστημα εξαερισμού. Αυτό επιτυγχάνεται κάτω από το υπόστρωμα μεταξύ των τεγίδων.

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ

 • Είναι βατά χωρίς να βουλιάζουν λόγω των νευρώσεων που έχουν.
 • Αντοχή σε θερμοκρασία από -45οC σε χώρες όπως η Σιβηρία μέχρι και +50οC όπου τοποθετήθηκαν στην Σαουδική Αραβία.
 • Μεγάλη γκάμα χρωμάτων.
 • Μικρό βάρος 7 kg/m2

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ISO 9001

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΣΑΣ

Παρέχει λύσεις για νέες κατοικίες, ανακατασκευές ή για ελαφριές κατασκευές. Πώς να επιλέξετε τον τύπο του κεραμιδιού για το σπίτι σας?

 1. Κυκλοφορούν πολλοί τύποι κεραμιδιών. Ψάξτε τα, μελετήστε τα και δείτε επίσης και τα πλεονεκτήματα των κεραμιδιών GERARD.
 2. Μιλήστε με άλλους που έβαλαν κεραμίδια. Λύστε τα τεχνικά προβλήματα που πιθανόν να έχει η στέγη με έναν ειδικό, αρχιτέκτονα ή τεχνίτη με εμπειρία.
 3. Δείτε φωτογραφίες στεγών πάσης φύσεως και το photo gallery της GERARD κεραμιδιών.
 4. Λάβετε υπόψη τις κλιματικές συνθήκες της περιοχής σας.
 5. Διαβάστε τις εγγυήσεις που προσφέρουν.

Επικοινωνήστε με την Mipeco

Όνομα:
E-mail:

Το μήνυμα σας:

MIPECO ADVANCED BUILDING SOLUTIONS

 • Η MIPECO ιδρύθηκε το 1992 από την αρχιτέκτονα-μηχανικό Ειρήνη Τσιάκκα, η οποία και διευθύνει την εταιρεία μέχρι σήμερα.

  Διαβάστε περισσότερα...

Έδρα

Παιανία, Σουλίου 55,

email: mipeco@mipeco.gr

πίσω από το Εκθεσιακό Μεσογειακό Κέντρο M.E.C.,

ΕΞΟΔΟΣ 17 Κάντζα Αττικής Οδού

 +30 210 6644611

 +30 210 6643825