ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ  Tarimatec ΠΑΝΕΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ,ΔΟΚΙΔΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑDDECK , συνδυάζουν  την τεχνολογική καινοτομία με τη βιωσιμότητα. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα βρίσκονται σε τέλεια αρμονία ανάμεσα στη φύση και την τεχνολογία.

Η πρώτη ύλη της Tarimatec, αποτελείται από ανακυκλωμένες φυτικές ίνες (φλοιός ρυζιού), πράγμα που έχει θετική επίδραση στο περιβάλλον. Πέρα από την πρώτη ύλη, στη διαδικασία κατασκευής συμπεριλαμβάνονται διάφορα ποσοστά ανακυκλωμένων συστατικών.

  • 64% από το αποξηραμένο  μείγμα του συνθετικού ECOFIBER-STONE
  • 22.5% από το WPC που ανακτήθηκε από απόβλητα, κλαδεύματα φυτών και ανακυκλωμένο υλικό στο τέλος του κύκλου ζωής, με πλήρη διασφάλιση ποιότητας. Το πολυβινύλιο χλώριο αποδεικνύεται ότι είναι το πολυμερές με τις καλύτερες ιδιότητες στον κόσμο της κατασκευής
  • 10.5% από τα τριψίματα που προέκυψαν από την διαδικασία κοπής/λείανσης κατά την κατασκευή, τα οποία ενσωματώνονται ξανά αντί να πετιούνται, επιτυγχάνοντας έτσι διπλή αξιοποίηση ενός απόβλητου προϊόντος και εξαλείφοντας τον άνθρακα που προέρχεται από μεταφορές και διαχείριση.

Ολόκληρη η γκάμα προϊόντων της Tarimatec είναι 100% ανακυκλώσιμη, 

Είναι γνωστό ότι η ανθεκτικότητα ενός προϊόντος είναι ένα υποχρεωτικό χαρακτηριστικό για να δημιουργηθεί ένα βιώσιμο μέλλον. Χάρη στη σύνθεσή του και στην ποιότητα της πρώτης ύλης του, η Tarimatec σχεδιάστηκε και διαμορφώθηκε για να έχει διάρκεια ζωής άνω των 25 ετών, με εγγύηση 15 ετών, όπως αναφέρεται στο τεχνικό εγχειρίδιο. Αυτή η χαρακτηριστική ανθεκτικότητα επιτρέπει στα προϊόντα της να επιβραδύνουν τη διαδικασία αποσυναρμολόγησης και ανακύκλωσης.

Όλοι αυτοί οι λόγοι καθιστούν την Tarimatec ένα προϊόν ιδιαίτερα σημαντικό σε έργα που αναζητούν περιβαλλοντική πιστοποίηση όπως η LEED, BREEAM ή GREEN.

Η Tarimatec επιβεβαιώνει την εξαιρετική περιβαλλοντική απόδοση ολόκληρης της γκάμας της στην Δήλωση Περιβαλλοντικών Προϊόντων (EPD).

Έκθεση εικόνων

Επικοινωνήστε με την Mipeco

Όνομα:
E-mail:

Το μήνυμα σας:

MIPECO Advanced Building Solutions

Η MIPECO ιδρύθηκε το 1992 από την αρχιτέκτονα-μηχανικό Ειρήνη Τσιάκκα, η οποία και διευθύνει την εταιρεία μέχρι σήμερα. Μάθετε Περισσότερα.

Έδρα

Σουλίου 6 (πρώην 55), 19002 Παιανία
πίσω από το Εκθεσιακό Μεσογειακό Κέντρο M.E.C.,
ΕΞΟΔΟΣ 17 Κάντζα Αττικής Οδού

email: mipeco@mipeco.gr

 +30 210 6644611

 +30 210 6643825

 

Εγγραφή στο Newsletter

newsletter2Παραλάβετε νέα και ειδικές προσφορές για συνεργάτες της MIPECO καθώς και κάθε νέο κατάλογο.

 subscribe btn

Social Media

icon facebook

icon linkedin

© 2023 MIPECO ΕΜΠΟΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε.
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 000773301000