Στεγανωτικές μεμβράνες Firestone RubberGard EPDM

Η μεμβράνη FIRESTONE RubberGard EPDM είναι είδος συνθετικού καουτσούκ. Κατασκευάζεται από πολυμερή αιθυλενίου, προπυλενίου με συνδρομή διενίου που αναμειγνύονται με μαύρο άνθρακα, διάφορα έλαια και άλλα πρόσθετα. Η μεμβράνη είναι από τις πιο δημοφιλείς παγκοσμίως, με το σύνολο επιφανειών που έχουν καλυφθεί από αυτήν, από την ψυχρή Αλάσκα μέχρι τις θερμές χώρες του Αραβικού Κόλπου, να ανέρχεται σε 1.500.000.000 m2 (ενάμισι δις)!

Η μεμβράνη FIRESTONE RubberGard EPDM έχει διάρκεια ζωής άνω των 50 ετών, χαρακτηριστική ελαστικότητα 300%, που διατηρείται έως και τους -45oC ενώ παρουσιάζει σχεδόν μηδενική γήρανση από την έκθεσή της στη UV ακτινοβολία, στο όζον και γενικά στην οξείδωση που οφείλεται σε ατμοσφαιρικούς ρύπους.

Ακόμη, η RubberGard EPDM είναι οικολογική (συνιστάται από τη Greenpeace) και έχει πολύ χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα. Επισκευάζεται δε, ακόμα και μετά από την πάροδο πολλών ετών, αφού δεν αλλοιώνεται η σύνθεσή της. Τέλος, η μεμβράνη είναι πιστοποιημένη κατά FLL ως προς την αντιριζική προστασία και άρα κατάλληλη για πράσινα δώματα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
• Διατίθεται σε ρολά
• Πλάτος: από 3,05m μέχρι και 15m
• Μήκος: 30,50m (σε μεγάλα πλάτη το μήκος φτάνει τα 60m)

Ενδείκνυται η χρησιμοποίηση ρολών πλάτους 6,10m και μήκους 30,50m αφού μειώνεται αισθητά ο συνολικός αριθμός ραφών και παρελκόμενων. Η εφαρμογή πρέπει να γίνεται από εξουσιοδοτημένο συνεργείο ενώ δίνεται εγγύηση υλικού από την εταιρεία 15 – 20 έτη, ανάλογα με την περίπτωση.

 

 

Πολυμέσα

Επικοινωνήστε με την Mipeco

Όνομα:
E-mail:

Το μήνυμα σας:

MIPECO ADVANCED BUILDING SOLUTIONS

  • Η MIPECO ιδρύθηκε το 1992 από την αρχιτέκτονα-μηχανικό Ειρήνη Τσιάκκα, η οποία και διευθύνει την εταιρεία μέχρι σήμερα.

    Διαβάστε περισσότερα...

Έδρα

Παιανία, Σουλίου 55,

email: mipeco@mipeco.gr

πίσω από το Εκθεσιακό Μεσογειακό Κέντρο M.E.C.,

ΕΞΟΔΟΣ 17 Κάντζα Αττικής Οδού

 +30 210 6644611

 +30 210 6643825