ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

Ο τομέας της υγρομόνωσης – στεγάνωσης δωμάτων είναι από τους πιο καθοριστικούς για τη ζωή ενός κτιρίου, καθώς η υγρασία φθείρει αργά και “ύπουλα” την κατασκευή εκ των έσω, προκαλώντας σκουριά και αποσάθρωση. Είναι γνωστό άλλωστε σε επαγγελματίες και μη ότι “ο χειρότερος εχθρός ενός κτιρίου είναι το νερό”!

Η MIPECO προσφέρει κλασσικές επιλογές σε στεγανωτικές μεμβράνες όπως είναι το ασφαλτόπανο, καθώς και πιο σύγχρονες, τύπου PVC ή TPO (της εταιρίας MAPEI). Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη γκάμα μας η κορυφαία επιλογή υλικού σε συστήματα στεγάνωσης με μεμβράνες, το RubberGard EPDM (της εταιρίας FIRESTONE).

Η εξέλιξη του EPDM, ενός υλικού με εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά και υψηλό προσδόκιμο ζωής οδήγησε στη δημιουργία ενός αξιόπιστου και απλού συστήματος υγρομόνωσης – στεγάνωσης. Όπως και οι άλλες μεμβράνες, το EPDM εφαρμόζεται από κατοικίες μέχρι κτίρια μεγάλης κλίμακας όπως νοσοκομεία, εργοστάσια, αποθήκες, πολυκαταστήματα κλπ.

Επικοινωνήστε με την Mipeco

Όνομα:
E-mail:

Το μήνυμα σας:

MIPECO ADVANCED BUILDING SOLUTIONS

  • Η MIPECO ιδρύθηκε το 1992 από την αρχιτέκτονα-μηχανικό Ειρήνη Τσιάκκα, η οποία και διευθύνει την εταιρεία μέχρι σήμερα.

    Διαβάστε περισσότερα...

Έδρα

Παιανία, Σουλίου 55,

email: mipeco@mipeco.gr

πίσω από το Εκθεσιακό Μεσογειακό Κέντρο M.E.C.,

ΕΞΟΔΟΣ 17 Κάντζα Αττικής Οδού

 +30 210 6644611

 +30 210 6643825