Trespa® Toplab®

Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΧΩΡΟ

Οι ανάγκες των σύγχρονων εργαστηρίων και των ερευνητικών ή εκπαιδευτικών κέντρων απαιτούν υλικά σύμφωνα με τους διεθνείς ποιοτικούς κώδικες και στάνταρ. Για αυτό, η MIPECO, πρωτοπόρος και στα υλικά εργαστηρίων παρουσιάζει τη σειρά TRESPA® TOPLAB®.

Η σειρά TRESPA® TOPLAB® περιλαμβάνει 3 προϊόντα που ανταποκρίνονται και στις πλέον υψηλές απαιτήσεις προσφέροντας συγχρόνως μία εντυπωσιακή και διαχρονική ποικιλία χρωμάτων. Και τα 3 προϊόντα αποτελούνται από HPL (high pressure compact laminate) με ίνες ξύλου και θερμομορφοποιημένες ρητίνες.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ TRESPA® TOPLAB®

TRESPA® TOPLAB® PLUS

Αντιβακτηριδιακή επιφάνεια με υψηλό δείκτη αντίστασης σε χημικά.

Τα πανέλα TRESPA® TOPLAB® PLUS καθαρίζονται εύκολα, παρουσιάζουν υψηλή αντοχή σε μεγάλο αριθμό επιθετικών χημικών ουσιών και διαθέτουν εγγενείς αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Έτσι, δεν είναι τυχαίο ότι αποτελούν την πρώτη επιλογή σε περιβάλλοντα όπου η υγιεινή, η αποφυγή μολύνσεων και η ασφάλεια παίζουν τον πρώτο ρόλο. Τα πανέλα TRESPA® TOPLAB® PLUS χρησιμοποιούνται εκτεταμένα σε μια ευρεία ποικιλία εργαστηριακών περιβαλλόντων σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων χημικών, φυσικών και μικροβιολογικών εργαστηρίων.

icons toplab plus

 

  

TRESPA® TOPLAB® VERTICAL

Τα πανέλα TRESPA® TOPLAB® VERTICAL είναι ιδανικά για περιβάλλοντα όπου τα βακτήρια και οι βρωμιές αποτελούν πραγματική απειλή. Το υλικό συνδυάζει χημικά ανθεκτικές και αντιβακτηριδιακές επιφάνειες και είναι ιδανικό για αποθηκευτικούς χώρους και απορροφητήρες εργαστηρίων.  Κατασκευασμένο με προηγμένη τεχνολογία, έχει λεία επιφάνεια με πολύ χαμηλή συσσώρευση ρύπων, κάτι που το καθιστά εύκολο για καθαρισμό. Διατίθεται και σε έκδοση με πυραντίσταση.

icons toplab vertical

 

 

 

TRESPA® TOPLAB® BASE

Τα πανέλα TRESPA® TOPLAB® BASE έχουν σχεδιαστεί για μακρόχρονη εργαστηριακή  χρήση και είναι ιδανικά για εργαστήρια όπου η αντοχή στα χημικά δεν είναι πρωτεύουσας σημασίας. Η επιφάνειά τους από μελαμίνη προσφέρει εξαιρετική αντοχή στις γρατζουνιές και συνολική ανθεκτικότητα. Το προϊόν είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε φθορά, καθιστώντας το ιδανικό για πάγκους εργασίας και ερμάρια όπου απαιτείται συχνός καθαρισμός. Τέλος, δεν επηρεάζεται από  υγρασία, δεν σαπίζει και δεν φθείρεται.

icons toplab base

 

 

 

 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚA

toplab paxi diastaseis

 

 

 

 

 

 

 

ifi epifaneia diastaseis toplab

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

colours toplab

 

 

 ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤRESPA TOPLAB

 • ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
  Η επεξεργασία των πανέλων έχει γίνει με τρόπο ώστε η σκόνη να μην επικάθεται εύκολα. Ταυτόχρονα, τα πανέλα μπορούν να καθαριστούν και να συντηρηθούν εύκολα.
 • ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ
  Τα πανέλα ΤRESPA TOPLAB παρέχουν τη δυνατότητα σχεδιασμού οποιασδήποτε κατασκευής καθώς διατίθενται σε πολλά χρώματα, πάχη και μεγέθη. Έχουν ομοιογενή πυρήνα και η επεξεργασία τους είναι όμοια με των άλλων ξύλινων πανέλων.
 • 10ΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ
  Τα ΤRESPA TOPLAB λόγω των εξαιρετικών τους ιδιοτήτων, μπορούν και προσφέρουν 10ετή εγγύηση.
 • ΕΛΕΓΧΟΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
  Όλα τα προϊόντα της σειράς ΤRESPA TOPLAB έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα διεθνή στάνταρ όσον αφορά χημική αντίσταση, αντιβακτηριδιακή ιδιότητα, επαφή με τρόφιμα και απολυμάνσεις.  Ακόμη, η εταιρεία Trespa International είναι μέλος της SEFA (Scientific Equipment and Furniture Association), της EGNATON (European Association for Sustainable Laboratory Technologies) και της VIP 3000.

certificates

 • ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
  Τα προϊόντα ΤRESPA TOPLAB είναι πιστοποιημένα κατά PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification), κάτι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς μπορεί να βοηθήσει στην εξασφάλιση βαθμών για πιστοποίηση κτιρίων κατά LEED.

aiforos anaptiksi

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ

Κατάλογος TRESPA® TOPLAB® SCIENTIFIC SURFACE SOLUTIONS (NEW) (Download pdf)

Κατάλογος TRESPA® TOPLAB® (Download pdf)

Material Property Datasheet TRESPA® TOPLAB® VERTICAL (Download pdf)

Material Property Datasheet TRESPA® TOPLAB® BASE (Download pdf)

 

 

Επικοινωνήστε με την Mipeco

Όνομα:
E-mail:

Το μήνυμα σας:

MIPECO ADVANCED BUILDING SOLUTIONS

 • Η MIPECO ιδρύθηκε το 1992 από την αρχιτέκτονα-μηχανικό Ειρήνη Τσιάκκα, η οποία και διευθύνει την εταιρεία μέχρι σήμερα.

  Διαβάστε περισσότερα...

Έδρα

Παιανία, Σουλίου 55,

email: mipeco@mipeco.gr

πίσω από το Εκθεσιακό Μεσογειακό Κέντρο M.E.C.,

ΕΞΟΔΟΣ 17 Κάντζα Αττικής Οδού

 +30 210 6644611

 +30 210 6643825