ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Ένας από τους σημαντικότερους τομείς μιας κατασκευής στον κτηριακό τομέα είναι αυτός της θερμομόνωσης. Η σωστή επιλογή για τη θερμομόνωση του κτηρίου μας, όπως είναι η κατοικία, ο γραφειακός χώρος, το κατάστημα κ.α. μπορεί να συμβάλλει στο μέγιστο βαθμό αφενός σε αυτό που ονομάζουμε θερμική άνεση, αφετέρου στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας και συνακόλουθα μείωσης του λειτουργικού κόστους του κτηρίου μας.

Η εξωτερική θερμομόνωση αποτελεί στις μέρες μας την πλέον ενδεδειγμένη λύση για παλαιά και νέα κτήρια. Τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας επιλογής είναι πολλά και ντοπίζονται κυρίως στην απουσία θερμογεφυρών, άρα στην καλύτερη θερμική συμπεριφορά του κτηρίου ως προς την άνεση και την εξοικονόμηση, στην απλή και γρήγορη εφαρμογή του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης, στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της κατασκευής του κτηριακού κελύφους κ.α.

Φυσικά, όπως σε όλους τους τομείς μια κατασκευής, πρωτεύοντα ρόλο παίζει η επιλογή του κατάλληλου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης, ώστε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε να έχουν υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά και διάρκεια στο χρόνο.

Η εταιρεία MAPEI, αποτελεί κορυφαία επιλογή για την εξωτερική θερμομόνωση της κατοικίας, αλλά και γενικότερα όλων των ειδών κτηρίων, αφού προσφέρει μεγάλη γκάμα επιλογών σε πιστοποιημένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, με υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά κατασκευής, εντυπωσιακή εξοικονόμηση ενέργειας και επιβεβαιωμένη διάρκεια στο χρόνο.

Η αισθητική που δίνει το τελικό αποτέλεσμα ανάλογα με την επιλογή του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης, των χρωμάτων και της τελικής υφής του, δεν θα μπορούσε παρά να είναι αυστηρό κριτήριο επιλογής για τη MIPECO. Τα συστήματα MAPETHERM της MAPEI αποτελούν ολοκληρωμένες, από όλες τις απόψεις, κορυφαίες λύσεις στον τομέα της εξωτερικής θερμομόνωσης κτηρίων.

Επικοινωνήστε με την Mipeco

Όνομα:
E-mail:

Το μήνυμα σας:

MIPECO ADVANCED BUILDING SOLUTIONS

  • Η MIPECO ιδρύθηκε το 1992 από την αρχιτέκτονα-μηχανικό Ειρήνη Τσιάκκα, η οποία και διευθύνει την εταιρεία μέχρι σήμερα.

    Διαβάστε περισσότερα...

Έδρα

Παιανία, Σουλίου 55,

email: mipeco@mipeco.gr

πίσω από το Εκθεσιακό Μεσογειακό Κέντρο M.E.C.,

ΕΞΟΔΟΣ 17 Κάντζα Αττικής Οδού

 +30 210 6644611

 +30 210 6643825

 

© 2020 MIPECO ΕΜΠΟΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε.